Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Το προηγουμενο σαββατοκυριακο ειχε τοσο ασχημο καιρο και εριξε τοσο πολυ βροχη, που ακομα και το παραθυρο να ανοιγα, η βροχη θα περναγε απο μεσα! Τελικα η ολη εμπειρια δεν ητανε και πολυ ασχημη, μια και ειδα πολυ μπαλα, ειδα τους Καρπετοπανουτσους και φυσικα ειδα season 3 & 4 απο την καλυτερη σειρα ολων των εποχων, προσοπικη αποψη, τους The Sopranos.




Μιλαμε η σειρα ειναι απλα απαικτη! αποδειξη 6 χρονια αντεξε στην Αμερικη και εκλεισε με το ποιο απιστευτο τροπο, μια και η τελευταια σκηνη του ειναι απλα ανθολογια! Εδω πρεπει να σημειωσω οτι δεν εχω δει το Λοστ αν εξαιρεσουμε την πρωτη σειζον οταν ημουνα ακομα Ελλαδα, και απο τοτε εχω χασει επαφες με την σειρα, αλλα δεν ειχα κολλησει ή ταυτιστει τοσο με με τους Σοπρανος. Κατα καποιο περιεργο τροπο κολλαω και μετα ειναι απιτευτα δυσκολο να ξεκολλησω γενικως!

Σημερα, ενω περιμεναμε βροχες, εχουμε ενα απιστευτο καλο καιρο, με ηλιο και ζεστη αρκετη! ελπιζω να συνεχιστει αυτο. Προς το παρον προετοιμαζομαι νοητικως με μπυρες και λοιπα για το μεγαλο παιχνιδι. Για ευνοητους λογους ειμαι με τους Αγγλους (πωπω τι ειπα τωρα, φαντασου την καταντια μου!).


Το καλυτερο ηρθε απο μια φιλη μου απο Ελλαδα, που μου στελνει σε sms: Αχα, το μουντιαλ ξεκινησε, εχει να πεσει κερατο για ενα μηνα στην Αθηνα...

καλα ασχολιαστο :) :) :) :)

5 σχόλια:

VAD είπε...

Mε τους Αγγλους;Σε κουτσό άλογο ποντάρησες,νομίζω!:))

Καλωσόρισα,καλημέρα,καλή εβδομάδα...

gnostosagnostos είπε...

χαχαχα!!!!
φοβερη η φιλη σου!!!

mahler76 είπε...

'αντε καλέ πιο κέρατο, κανείς δεν γαμεί στην Ελλάδα πλέον. Όσο για τους Spranos δεν έχω δεί ποτέ αν και ακούω τα καλύτερα. χμ, λες να το κάνω αυτό το καλοκαίρι?

Giannis είπε...

VAD, αστα να πανε, και εχασα και λεφτα στο στοιχημα!!!

αγνωστε, η κυρια πραγματικα ερχεται απο αλλο ανεκδοτο!!!

μαχλερακο, χμ δεν ξερω δεν απαντω! ειμαι 4,5 χρονια εκτος πραγματικοτητας!!! αλλα σαν μηνυμα ειχε την πλακα του:)
ΥΓ. εδω αμα γαμησεις την παντρευσαι κιολας!!! αλλος κοσμος αλλα μυαλα

Σοφία είπε...

Σούπερ τη βρίσκω τη φίλη σου ;-)

Όσο για τους Sopranos, είχα αρχίσει κάποτε να βλέπω την πρώτη σεζόν, αλλά δεν ξέρω γιατί, την άφησα στη μέση και δεν την ξανάπιασα.