Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Τις προαλλες ημουνα σε ραντεβου στο Γκραζ. Εκει πρεπει να εχουνε πολιτειακες εκλογες ή κατι παρομοιο, γιατι ειδα πολλες προεκλογικες αφισες. Με μια αφισσα ομως επαθα σοκ και ενιωσα πραγματικα πολυ ασχημα!

Η αδισσα προερχοτανε απο το κομμα FPÖ, που σε μας θα ελεγα οτι αντιστοιχει στο ΛΑΟΣ. Ο ηγετης του υιοθετει την ιδια φρασεολογια και ιδεολογια με τον Καρατζαφερη, για ολα φταινε οι ξενοι και οι αμερικανοι και μας μισουνε και ζηλευουνε ολοι οι αλλοι!

Η αφισσα ειχε μια ελληνικη σημαια, και ενα καρτουν-ανθρωπο με μουστακι, με λιγο κοιλιτσα και μαυρισμενο που χαμογελουσε. Η αφισσα σε ελευθερη μεταφραση, ελεγε καλυτερα να κρατησουμε τα λεφτα μας εμεις παρα να τους τα δωσουμε και να γελανε αυτοι.

Πραγματικα ενιωσα πολυ ασχημα! ντραπηκα εντελως, γιατι ΔΕΝ μου δεινετε η δυνατοτητα να απολογηθω, να τους τριψω στην μουρη τις δικαιολογιες τους!

3 σχόλια:

gnostosagnostos είπε...

ε ρε....δεν θα πετυχω καμια αυστριακη να γυρναει σε καμια παραλια???
θα της πω εγω μετα!
αν την πηδηξεις την παντρευεσαι κιολας???

Σοφία είπε...

Λίγο αναμενόμενο δεν είναι αυτό; Όπως λέμε εμείς για τους άλλους, λένε κι αυτοί για μας. Ειδικά τώρα που έχουν όντως κάτι να μας προσάψουν, εννοείται πως θα μας κάνουν και γελοιογραφίες και αφίσες. Υπομονή.

Suspect είπε...

αστο, δεν σε παιρνει. Ξενος σε ξενη χωρα εισαι.