Τετάρτη 4 Απριλίου 2007

Επιτέλους βρέθηκε άκρη...αύριο πετάω back home.

Αφού πήγα στο travel agent και αφού μου προτείνανε όλες τις πτήσεις των +700€ και κάθησα και τους άκουγα χαμογελώντας...άντε πότε θα τελείωσει η ηλίθια να της πω για την ΟΑ??? στο τέλως της λέω, ...and what about OA?
TA But the on-line booking doesn't work
Me Then call them
TA But is this possible
Me Just call and we can check it!

Με τα πολλά πήρε τηλέφωνο και το έκλεισα το εισητήριο τηλεφωνικά, πρώτη φορά τέτοια εμπειρία, όσο γερνάω τόσο ποιο σοφός γίνομαι τελικά. Μην παρατάς ποτε αν σε προδώσει το διαδίκτυο...χρησιμοποίησε το τηλέφωνο.

Αύριο τέτοια ώρα πρέπει να είμαι Αθήνα, πρέπει γιατί είναι γνωστό το πρόβλημα μου με τα time schedule. Ναι ρε Γι'ωργο και σκάσε να γελάς το ξέρω έχω χάσει 2 φορές το τρένο για Βενετία, τι φταίω αφού το βάζουν ατις 4 το πρωί???

Καλό Πάσχα!!!!!

3 σχόλια:

Viola είπε...

Χμμμ.... Εγώ έχω χάσει αεροπλάνο απο Λονδίνο για Αθήνα... Ήταν τη μέρα που γιόρταζαν τον Γκάι Φοξ, οπότε υπήρχε ένα μικρό χάος στη συγκοινωνία. Θα πέταγα με British και έφτασα 5 λεπτά αφού είχαν κλείσει την πύλη. Τελικά έφυγα 1-2 ώρες αργότερα με την Ολυμπιακή. Όπως και να'χει, στοίχισε αρκετά γιατί δεν γινόταν επιστροφή χρημάτων... Μου βγήκε όμως σε καλό!!! Μερικές μέρες μετά, η πτήση που έχασα ήταν στη λίστα των μολυσμένων με πολώνιο πτήσεων. (Απο εκείνο το Ρωσο που δολοφονήθηκε...). Κ....ρδη η Viola!

seaina είπε...

Καλώς όρισες και καλά να περάσεις!!
Καλό Πάσχα!

Giannis είπε...

Ευχαριστώ πολύ..θα κοιτάξω να περάσω όσο μπορώ καλύτερα