Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Κανονικα σημερα τετοια ωρα θα επρεπε να ειχα τελειωσει το οικογενειακο και μετα θα βγαιναμε με τα φιλαρακια για downtown athens night. Κανονικα, γιατι ελεω καιρου, το αεροπλανο δεν μπορουσε να πεταξει απο Κλαγκενφουρτ για Μοναχο, απο οπου θα επερνα το απογευματινο αεροπλανο για Αθηνα. Ετσι στην κυριολεξια ξεμεινα παλι στο σπιτι μου, μονος μου καθως ολοι οι γνωστοι και συναδερφοι μου εχουνε ηδη φυγει.

Το ερωτημα ειναι πως γιορταζει κανεις τετοιες μερες μονος του με το καιρο εξω να ειναι βαρια ομιχλωδες? Πρωτη φορα μου συμβαινει, και νιωθω πολυ περιεργα. Στην αρχη οταν μου ειπανε στο αεροδρομιο οτι δεν μπορω να πεταξω, ειχα νευριασει παρα πολυ, τωρα εχοντας ηρεμησει απλα ευχομαι αυριο να πεταξω ή τουλαχιστον να βρω μια αλλη λυση για το πως να φτασω Αθηνα!

Προς το παρον, η βραδια περναει με καυτο τσαι με μελι και πολλες ταινιες, μα παρα πολλες ταινιες, απο παλιο κλασσικο ελληνικο σινεμα μεχρι την σειρα Bored to Death.

Αλλωστε στην τελικη ολα ειναι στο μυαλο μας,

Χρονια Πολλα, Ευτυχισμενα Χριστουγεννα και Χαρουμενο Νεο Ετος.

5 σχόλια:

mahler76 είπε...

μάλλον θα είσαι αυτός που θα κάνει τα πιο cool Χριστούγεννα από όλους μας. Order pizza και δες ταινίες μέχρι τελικής πτώσεως. Καλές γιορτές τρελό αγόρι.

VAD είπε...

Μακάρι να ειναι η τελευταια φορά!
Χρόνια Πολλά,
Καλές Γιορτές....

Glayki είπε...

καλη χρονια βρε παιδί!

Crazy Tourists είπε...

Ελπίζω να μη συνεχίστηκε η ταλαιπωρία σου...Καλή χρονιά!!

Τρελοτουρίστρια

Suspect είπε...

καλη χρονια σενιορ!