Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Την προηγουμενη βδομαδα, ειχα παει στο Ουντινε για ενα γαμο. Ενας καλος φιλος μετα απο 8 χρονια σχεσης και αφου μεσολαβησε και μια εσκεμμενη εγκυμοσυνη (ειναι δοκιμος αυτος ο ορος?) αποφασισανε να πουνε το μεγαλο ναι, βασικα για να εχουνε τα benefits του Αυστριακου νομου, μια και ο φιλος δουλευει μαζι μου στην ιδια εταιρια!

Ο γαμος εγινε στις 5 το απογευμα στο δημαρχειο της πολης, ο δε δημαρχος μεγα χλιδη!!! φορουσε 5 σηματα της πολης συν μια ιταλικη σημαια χιαστη! Αφου τελειωσε η ανταλλαγη ορκων, στο καπακι επαιξαν και με βιολι καποια μικρα σονατα για το γαμο (τουλαχιστον ετσι μου ειπανε, δεν ξερω δεν ειμαι ειδικος). Κατοπιν και χωρις να συνεχαρουνε το ζευγαρι αρκετος κοσμος εφυγε!!! εμεις τους περιμεναμε εκτος δημαρχειου οπου πεταξαμε τα ρυζια μας και ειχαμε τις αναμνηστικες φωτογραφιες μας.

Το γλεντι ητανε στο πατρικο του γαμπρου. Απο ποτα ηπιαμε ολα τα αμπελια της βορειας Ιταλιας ,τι προσεκο τι τοκαι και στο καπακι και γκραπες!!! χαθηκε η μπαλα. Απο φαγητο, ειχε καματια σπιτικις πιτσα, και μετα μας σερβιρανε χοιρινο, σαλαμια και λοιπα παρομοια αλλαντικα με ψωμακια. Η διασκεδαση ητανε ενα ακορντεον, μια κιθαρα και το βιολι, οπου παιζανε καποια κομματια μαλλον παραδοσιακης μουσικης. Αυτη ητανε η διασκεδαση α και μετα το φαγητο το ζευγαρι επαιξε παιχνιδια, του στυλ, ο γαμπρος πρεπει με το στομα να δαγκωσει τη καλτσοδετα της νυφης να την βγαλει απο το ποδι της και να την πεταξει σε εμας ή η νυφη με κλειστα τα ματια μας χουφτωνε κανονικοτατα το κωλο, για να καταλαβει ποιος απο τους κωλους που χουφτωνε ειναι του αντρα της!

αμα εισαι αντρας και παντρευεσαι και παιξετε στο γαμο σας τετοια χαζο-παιχνιδια μην δεχτεις ποτε αυτο το παιχνιδι, η γυναικα σου θα εχει χουφτωσει τους παντες μπροστα στα ματια σου και οχι μονο τους κωλους τους, αλλα και κατι αλλο για να βεβαιωθει, το επιασες το υπονοουμενο. Το απιστευτο ητανε οτι τελικα μετα απο τοσο ψαχουλευμα βρηκε αλλο αντρα!!! Το τι γελιο ριξαμε εμεις σε αντιθεση με το γαμπρο που κατακοκκινισε δεν λεγεται, ατυχε γαμπρε...

Αφου φαγαμε και τη τουρτα στις, 12.30 το βραδυ ολοι αρχισαν να φευγουν!!!

φανταζομαι τους ελληνικους γαμους και τους συγκρινω με το γαμο των φιλων μου, αληθεια δεν υπαρχει καν σημειο συγκρισης!!!


επισης τα δωρα τους ητανε πολυ φτωχικα, ρε γαμωτο σε καλουνε στο γαμο και στο γλεντι, μην τους πας ευχετηρια καρτα!!! για ονομα, παρε τους τουλαχιστον καμια γλαστρα παλι οικονομικα θα την βγαλεις!

anyway, ητανε κατι το διαφορετικο που δεν το ειχα ξαναζησει, αν και περιμενα γαμο glamorous, στο στυλ ταινων σαν το νονο κοκ. Α ρε Hollywood περνας παντα αρνητικα στερεοτυπα.

ΑΝτε καλο Μουντιαλ να εχουμε, τουλαχιστον σε αυτη τη διοργανωση να βαλουμε και κανα γκολ!

4 σχόλια:

gnostosagnostos είπε...

χαχαχαα!!!
τι μαλακιες παιζουν εκει ρε???
γιατι να μην χουφτωνω εγω κωλους και βυζια μεχρι να βρω την γυναικα μου?????

Glayki είπε...

α ενδιαφέρον γάμος...αν και λόγω κρίσης προτιμώ αυτούς που γίνονται στη Βόρεια Ελλάδα..που οι συγγενείς πάνω στο νυφικό καρφιτσώνουν χαρτονομίσματα....α γεια σου ...τέτοιο γάμο θα κάνω και θα έχω μια ουρά δέκα μέτρα!

gnostosagnostos είπε...

@glayki στο κουστουμι του γαμπρου τα καρφιτσωνουν :P

Suspect είπε...

χαχαχα!
η ξενερα η ιδια! :)

καλησπερες και καλες ζεστες! ;)