Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Επιτελους ναι ειναι επισημο, το ειπανε και στις ειδησεις εχουμε και εμεις εδω, καυσωνα!!!

χθες η θερμοκρασια εφτασε τους 36 βαθμους, ευκαιρια για μπανιο στη λιμνη, το δευτερο μου (θυμαμαι οταν ημουνα μικρος μετρουσα τις φορες που πηγαινα στη θαλασσα!!!).

Και σημερα εχει ζεστη αλλα οχι τοσο πολυ, γυρω στους 31, εχουμε, που σημαινει spielen basket σημερα το βραδυ. Ευτυχως που εχουμε εδω περα πολλους μεταναστες απο Βοσνια που το κατεχουνε το πορτοκαλι τοπι, και γινονται τα βραδυα απιστευτες μαχες!!! η πλακα ειναι οτι οταν τσαντιζομαι τους αρχιζω στις παραδοσιακες ελληνικες βρισιες και τα κωλοπαιδα τις ξερουνε!!!

ζεκιναω τα καντηλια και οι απαντησεις που περνω ειναι:
... du bist malakas und flickst du!!!

α,ρε βαλκανια φορ εβερ. πολιτισμος οχι σαν τους δηθεν που πρεπει παντα να ειναι ευγενικοι γιατι ετσι προταζει το πρωτοκολλο !!! κλαιν μαιν

anyway, το Σαββατο ειμαι για Λινιανο, αλλα δεν τρελαινομαι ιδιαιτερα, ναι μεν ειναι και γαμω τα τουριστικα θερετρα εξω απο τη Βενετια, αλλα το βαριεμαι ακριβως γι αυτο, πολυ δηθεν και πολυ τουριστες, ρε τι παρακαλετα τους εριξα να βρουμε κανενα μικρο κολπισκο να την πεσουμε ολη μερα για χαβαλε ποτα κλπ κλπ, αλλα αυτοι τιποτα...νομιζουνε οτι θα πηδηξουνε. Ναι ολες οι Frauen εμας θα περιμενουνε αυριο!!!


ελπιζω σε ενα μηνα απο τωρα να ειμαι Ελλαδα, γαι μινι-διακοπες! εχω πηξει στη δουλεια και στην ευθυνη και εχω κουραστει υπερβολικα!

6 σχόλια:

Dr Low είπε...

Να πάτε αλλού! Αν δε σ'αρέσει η αφόρητη φασαρία, οι ερωτευμένοι να σαλιαρίζουν δίπλα σου και τα μωρά να τσιροκοπάνε παντού τότε να μη πας ποτέ Liniano! Θα φρίξεις! Γενικά σε όλη εκείνη την περιοχή είναι τίγκα στους τουρίστες και ειδικά στους έλληνες τοουρίστες!
καλά να περάσεις, να ξεκουραστείς και μόλις επιστρέψεις ξεκινάμε εντατικό πρόγραμμα διαβάσματος!

Σοφία είπε...

Ααααχ να είχαμε κι εδώ καύσωνα!!

Giannis είπε...

@ El, μπα τελικα δεν πηγαμε, αλλωστε η παραλια και το μερος δεν ειναι και πολυ του γουστου μου! προτιμαω μικρα κολπακια με συνδυασμο πετρας και αμμου!
μου φαινεται οτι τελικα τα θαλασσινα μπανια θα τα κανω στην Ελλαδα οπου θα κατεβω μαλλον για 10 μερες

οποτε 1 ακομα μακροβουτι για μενα :) :) :)

Giannis είπε...

Σοφια, μην νομιζεις καλε οτι καιγομαστε εδω περα!!!

απλα εχουμε γυρω στους 25 - 28 βαθμους!!! αλλα αν σκεφτεις οτι 2 βδομαδες πριν ειχαμε 8 βαθμους!!! καταληγει κανεις στο συμπερασμα οτι τωρα εχουμε καυσωνα...

δεσποιναριον είπε...

Α! εγω στο ειπα, παρατα τα και κατεβα Ελλαδα. Περιμενε μονο να σταματησουν τα σαρανταρια γιατι δεν αντιμετωπιζονται με τιποτα.

Giannis είπε...

μπα δεσποιναριον... εχοντας ζησει για καποιο αρκετο διαστημα και στο περσικο κολπο (!!!)μπορω να πω πλεον με σιγουρια οτι αν η θερμοκρασια δεν υπερβει τους 50 βαθμους, τοτε ολα ειναι οκ, κανενα προβλημα :) :) :)