Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Την Τετάρτη που μας πέρασε είχα τα γενέθλια μου! ναι μεγάλωσα ο μαντράχαλος ποια, για τα καλά.

Συνήθως τα γενέθλια μου δεν τα γιορτάζω τόσο έντονα, και για κάποιον που δεν θυμάται ποτέ μα ποτέ ημερομηνίες,ουτε τα γενέθλια από τις κοπέλες σε προηγούμενες σχέσεις μου δεν θυμόμουνα - κατάρα!, δεν με πολυνοίαζει και αν με πάρουνε τηλέφωνο ή οχι. Μια και εγώ δεν είμαι σωστός στις υποχρεώσεις μου γιατί να ζητάω από τους άλλους να είναι αυτοί σωστοί απέναντι σε μένα?

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι οτι σχεδόν όλοι οι subscribed φίλοι από το facebook,ή με πήρανε τηλέφωνο ή μου στείλανε ευχές από μαιλ. Για μένα είχε λίγο πλάκα το όλο θέμα, το internet και ενα social network σαν το facebook, τελικά σε κάνει κατα κάποιο τρόπο κοινωνικό?

Τελως πάντων σήμερα έχει επίσκεψη σε ελληνική ταβέρνα, θα γιορτάσουμε τα γενέθλια μου, ένας Γερμανός, Ιταλός, Βιετναμέζος, Ινδός, Κινέζος. Θα έχει την πλάκα του γιατί θα παραγγείλω μόνο ούζο, να δω πως θα την βγάλουν πέρα.

PS:επειδή είμαι άσχετος με το facebook, υπάρχει κανένα alarm note, που σε προειδοποιεί ποιοι από τους φίλους σου εκεί έχει γενέθλια?

3 σχόλια:

Σοφία είπε...

Ναι, αν έχεις βάλει τα γενέθλιά σου στο προφίλ σου στο Facebook, όλοι οι φίλοι σου παίρνουν ημέιλ που τους ειδοποιεί.

Χρόνια πολλά!

Provato είπε...

χρόνια πολλά μπόη! ό,τι επιθυμείς να έχεις!

Giannis είπε...

Ευχαριστώ πολύ παιδία για τις ευχές