Τρίτη 1 Μαΐου 2007

Πρωτομαγία, και ως συνήθως σε αργίες εδώ, τίποτα δεν κινείται, οχι δεν πάνε στις διαδηλώσεις και στις πορείες. Που πάνε? εμ, I guess στα βουνά τώρα που έχει και απίστευτο καιρό ή απλά ξεκουράζονται, όλη μέρα ύπνο και τρώνε το περήφιμο, για τους Γερμανομαθείς, Brunch- πρωινό και μεσημεριανό από τις 10 εώς τις 2 περίπου.

Εγώ εδώ στην εταιρεία, απεργώ με το δικό μου τρόπο!!!, ο πατέρας μου κλασσικά στην πορεία της ΓΣΕΕ, το οτι μου την σπάει η συνεμοσπονδία ποιά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Και το ξέρω το βράδυ θα τηλεφωνηθούμε και θα πούμε για τα δίκαια του εργάτη και τα καπιταλιστικά μπλα μπλα μπλα. Τον λατρεύω να τον ακούω να μιλάει για πολιτική και για την ΑΕΚ. ΓΙα όλα φταίνε οι άλλοι, ποτέ εμείς. Α ρε Τέλη...

By the way,σήμερα κόλλησα με μια blogger, τη zoi20, το όνομα το κατάλαβα, το 20 τι νόημα έχει δεν ξέρω μάλλον υπενθύμιση για το ότι οι κυρίες δεν γερνάνε ποτέ αλλά μένουν πάντα 20 χρονών???

Αλλά μαζί της κόλλησα, καιρό είχα να διαβάσω και να κολλήσω έτσι, έξυπνη, πνευματώδης, με αίσθηση του χιούμορ-έτσι και κάποιος αυτοσαρκάζεται απλα με σκλαβώνει!!! απίστευτη, δεν άντεξα και άφησα σχόλιο!


PS: Χθές ήμουν με ένα ζευγάρι που συζεί σε ένα ιταλικό εστιατόριο. Αυτό που μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση ήταν οτι και οι 2 τους πληρώσανε ξεχωριστά οτι παραγγείλανε. Και μετά φεύγοντας από το εστιατόριο φιληθήκανε κιόλας!!! Ωπα, τι έγινε ρε παιδιά??? διαφορετικά ήθη και έθιμα, διαφορετικά μυαλά.

3 σχόλια:

Viola είπε...

Χμμμ... Δεν είναι πολύ όμορφο να το βλέπεις να γίνεται, αλλά είναι πολύ πιο ρεαλιστικό. Αν έπρεπε κάθε φορά που βγαίνει ένα ζευγάρι να πληρώνει ο άντρας (ή τελος πάντων το ίδιο πρόσωπο) θα μειώνονταν σημαντικά οι δυνατότητες εξόδου... Χώρια που είναι χαζό να πληρώνει ο άντρας μονο. Αν ήθελες ταμείο έμενες με τον μπαμπά σου κοπέλα μου. Για άλλη δουλειά τον πήρες αυτόν :D (ισχύει και το αντίστοιχο για τις γυναίκες-ταμεία)

Υπάρχει βέβαια και η άλλη λύση. Αντί να πληρώνει ο καθένας τα δικά του, και να μοιράζουνε εικοσάλεπτα, τη μία να πληρώνει ο ένας την άλλη ο άλλος.

Υ.Γ.1 η zoi20 είναι μορφή. Επιτέλους επανήλθε μετά απο μεγάλη σιωπή.

Υ.Γ.2 Είναι πολύ κολακευτικό να προτείνετε να πληρώσετε εσείς. Έχει μια essence φροντίδας. Μη γίνετε όμως και οι μ... της παρέας. Να πληρώσει και η κοπελιά τίποτε!

Giannis είπε...

den eina ikribws etsi ta pragmata :)

to 3ereis oti ama bgeis rantebou me kopela edw den 8a to dextoun na tous plhrwseis sto prwto rantebou to poto?

giati an to dextoun einai san na tis katexeis kata akapoio tropo...

Viola είπε...

Όντως άλλα ήθη. Μα κι αυτές ούτε στο πρώτο;;; Παντως ίσως σε κάνει να νιώθεις άβολα, αλλά δεν είναι αυτό που μετράει. Αν θα της κάνεις τα έξοδα δηλαδή ή όχι. Απλώς, μάλλον στο εξωτερικό έχουν πολύ πιο έντονο το αίσθημα της ανεξαρτησίας...