Κυριακή 1 Απριλίου 2007

Το πάσχα έφτασε...ίσως 3-4 μέρες στην Ελλάδα θα ήταν οτι πρέπει για ζεκούραση. Θα δείξει τα projects τρέχουν και τρέχουν.

Την προηγούμενη βδομάδα, είχα τρεχάματα με την αυστρική φορολογία. Θέλω να δηλώσω στην Ελλάδα το τι κάνω στην Αυστρία και γι αυτό θέλω επίσημη σφραγίδα υπογραφές κλπ κλπ. Έλα όμως που εδώ αυτοί δεν κάνουν τετοια...ένα απλό έγγραφο με το notation οτι προέρχεται από την κυβέρνηση τους αρκέι καθώς εμπιστεύονται το κράτος τους. Και δεν μπορούσαν να καταλάβουν για ποιό λόγο πρέπει να υπάρξουν υπογραφες. Άντε να τους εξηγήσεις. Και το χειρότερο ήταν ότι γελάγανε. Τι ναπει κανείς, να βρίσει την Ελλάδα ή αυτούς εδώ ε?

ποιος έχει δίκιο και ποίος άδικο?

2 σχόλια:

Viola είπε...

Τιποτε απο τα δύο! Θα στείλεις αυτόν τον Αυστριακό να καταθέσει την φορολογική σου δήλωση ως "εκπρόσωπός σου". Ενταξει θα του βγάλεις μια εξουσιοδότηση, αλλά θα τον παρεις μαζί σου να δεί όλη τη διαδικασία. Θα δεί την ουρά στην εφορία, θα ακούσει τις τσιριδες και τις βρισιές, θα ζααλιστεί απο το πήγαινε-έλα, θα τον μπλέξουνε και κάπου, και μετά... ihm ist das lachen vergangen!

Giannis είπε...

Μπα που να τον τρέχω τον άνθρωπο...είναι too much for him.