Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Παει σχεδον 2 μηνες απο τοτε που εγραψα τελευταια φορα στο ημερολογιο μου, στο ημερολογιο που εξιστορω την ζωη μου στα ξενα, σε αυτο το χωριο της Αυστριας, που αυτοεξοριστηκα για να βρω δουλεια! τα πραγματα οπως παντα εδω δεν αλλαζουνε ευκολα, η δουλεια με ειχε στην κυριολεξια ρουφηξει!!! εβγαλα καποια projects που ενω υπολογιζαμε να βγουνε σε 1-3 μηνες, τελικα τα τελειωσα σε 2 βδομαδες, τουλαχιστον αυτη τη φορα μου ειπανε και ενα ευχαριστω! και ευτυχως δεν ζητησανε να κανω και report!!!

Παντως κατα ενα τροπο το report θα γινει, γιατι γραφω ενα paper που θα το στειλω σε ενα journal της IEEE. Ετσι για διαφημηση της δουλειας μας.

Κατα τα αλλα, μια βρεχει και μετα απο καμια ωρα βγαζει ηλιο, ο οποιος στην πορεια χανεται απο μαυρα συνεφα, για να αρχισει παλι να βρεχει κοκ, καιρος ανωμαλος!

Α, πλακωσανε και τα 20αρια στην θερμοκρασια και οι ντοπιοι κυκλοφορουνε με αμανικα σορτσακια και σαγιοναρες! δηλαδη αμα πιασουνε 30+ θα κυκλοφορανε τελειως γυμνοι? αν και δεν θα μου κανει και μεγαλη εντυπωση μια και το FKK, ειναι πολυ διεδομενο εδω περα. Υπαρχουνε λιμνες που πλεον το να πας φορωντας ρουχα σχεδον απαγορευεται!!!

και δεν θα ξεχασω ποτε την ντροπη μου οταν μια φορα πηγαμε για σαουνα και μπροστα σε κοσμο επρεπε να βγαλω ολα μου τα ρουχα!!! σαν το στρατο ενα πραγμα την πρωτη μερα μου σου λενε πεταξε τα ρουχα σου για να περασεις εξετασεις!!!!

μπλιαχ, ξαφνικα βρεθηκα περιτριγυρισμενος απο πως να το πω, μορια(!!!) με αποτελεσμα ακομα να τρεχω!!! ασε που φευγοντας επεσα σε καποιες κυριες που ξυριζοντουσαν σε μια μικρη ιαματικη πηγη, αλλα οταν λεμε ξυριζοντουσαν μπορει ο καθενας να καταλαβει οτι ξυριζοντουσαν παντου!!! σοκ και δεος...

το απιστευτο ειναι οτι το αντιμετωπιζουνε το ολο σκηνικο σαν κατι το απολυτα φυσιολογικο, και μεχρι και που κανουνε χαβαλε μαζι μου το φιλικο ζευγαρι που πηγα μαζι τους!!! και εγω που νομιζα οτι κυκλοφορεις εκει με πετσετα και μαγυο!!! τι αφελης θεε μου.

κατα τα αλλα εχω βαρεθει να ακουω για την Ελλαδα και τα οικονομικα της, κουραση μεγαλη, ας την επτωχευσουνε να ησυχασουμε ολοι μας και να παμε για αλλα!

αυτα τα ολιγα προς το παρον, εβγαλε ηλιο, οποτε σκεφτομαι να παω για λιγη ποδηλαταδα διπλα απο το ποταμι, αμα κανει καλο καιρο μπορει να πω και σε μια γειτονικη λιμνη, 40 λεπτα με το ποδηλατο πανεμορφη διαδρομη μεσα στο δασος.

4 σχόλια:

Crazy Tourists είπε...

Άπαιχτη περιγραφή του "σοκ και δέος"!!!
Καλή επιτυχία με το paper και καλές βόλτες!! Ζηλεύω!

Τρελοτουρίστρια

gnostosagnostos είπε...

xaxax!
μα καλα δεν μπορουν να ξυριστουν στο σπιτι τους???
απολαυσε τουλαχιστον τα φυσικα απιστευτα τοπια με το ποδηλατο .....
οσο για την δουλεια...μας εχει γινει πλεον συνηθεια να μας γαμανε και να μην μας λενε ουτε ενα ευχαριστω....

mahler76 είπε...

αχ ποδηλατοδρομία μέσα από το δάσος και με κατάληξη σε λίμνη. Σε ζηλεύω!!!

Suspect είπε...

να τους πεις να κανουν τουρισμο εδω, ωστε και να διασκεδασουν και να μας ενισχυσουν! ;)