Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

οκ, οκ, οκ τα εχω παρει πολυ τωρα!

ειναι πολυ κριμα οτι συμβαινει στην Αιτη, πολυ μεγαλη αδικια, οπου φτωχος και η μοιρα του, και ολοι μα ολοι λυπομαστε και θρηνουμε μαζι τους.

Αντε να δωρισουμε και λιγα λεφτα η να στειλουμε κανενα ρουχο που περισευει, και να νιωσουμε οτι κατι συνεισφεραμε ...

και μετα ας συνεχισουμε να βλεπουμε τις ειδησεις στην τηλεοραση, γιατι μετα κανονισαμε να παμε για ουζα με τα παιδια και κανα μεζεδακι, αλλα οχι δεν θα φαμε παρα πολυ γιατι κατοπιν εχει clubbing. Α και να μην ξεχασω να βαλω το μπορντο πουκαμισο, που ξερεις μπορει να κατσει κανενα πεσιμο σε καμια γκομενα. Και μετα απο ενα κουραστικο βραδυ, να πεσω για υπνο. Αυριο το πρωι πρεπει να δω στις ειδησεις τι κανουνε οι δυστυχεις κατοικοι της Αιτης! κατσε να παρω τηλεφωνο τωρα να δω τι ωρα θα βρεθουμε ...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπως τα λες ειναι φιλε,δυστυχως...

mahler76 είπε...

καλώς ή κακώς η ζωή ι εδώ κι εκεί θα συνεχιστεί. Ας κάνουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε κι ας βγούμε κι έξω. Άλλωστε το να νοιώσουμε πραγματική θλίψη όπως θα νοιώθαμε για έναν δικό μας άνθρωπο που έφυγε είναι πολύ δύσκολο.

Justine's Blog είπε...

Αγαπητή Μαίρη,
Δεν δέχομαι να ενοχοποιούμαστε επειδή ζούμε μια πιο βατή ζωή απ' αυτήν της Αϊτής. Κι επειδή δεν είναι όλα όπως τα νομίζουμε, -εμείς οι κακοί της δύσης κι εκείνοι οι άμοιροι του τρίτου κόσμου- θα πρέπει να σε πληροφορήσω πως στον προηγούμενο τυφώνα συγκεντρώθηκαν εδώ εκατομμύρια δολάρια για τους Αϊτινούς και τα φάγανε οι προεδροπαράγοντές τους εκεί κάτω πριν φτάσουν στα στόματα των ανθρώπων.
Ο λαός όμως τους έχει εκλέξει κι αυτός ευθύνεται εν μέρει για τις πράξεις τους!
Εγώ θα φάω χωρίς τύψεις το αρνάκι μου, θα πέσω για ύπνο ήρεμη πως πράττω το καθήκον μου όταν και όπου καλούμαι να το κάνω.
Η φιλανθρωπία σταματάει όταν αρχίζει η εκμετάλλευση!
Χαιρετίσματα απο μακρινό Μόντρεαλ

Glayki είπε...

για αυτό το λόγο φροντίζουμε να συνεισφέρουμε όπου μπορούμε...στην καθημερινότητά μας...ακόμα και μια γιαγιά στο δρόμο να βοηθήσουμε..αυτό αποτελεί αρωγή!Κάποια πράγματα δυστυχώς..δεν έχουμε τη δυναμη να τα αλλάξουμε ή να συνδράμουμε ωστε να γίνουν λιγότερο ανυπόφορα...
μπον νουί!

Crazy Tourists είπε...

Έτσι και με τη Μπιάφρα και το Σουδάν και την Αιθιοποια...Οι χορτάτοι γιατί να χαλάμε τη ζαχαριένια μας;

Τρελοτουρίστρια

gnostosagnostos είπε...

ας κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε...
οτι και να ειναι αυτο...