Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Η εταιρια γενικα βαραει διαλυση, διακοπες ερχονται και ολοι ειναι μεσα στη τρελη χαρα,

απο την αλλη υπαρχουνε και οι μαυροι, γαμω την τρελα μου μεσα, που εχουνε tape outs kai deliverys που σημαινει οτι δεν υπαρχει 8ωρο, δεν υπαρχει Σαββατοκυριακο, δεν υπαρχει υπνος μεχρι Δευτερα πρωι που παρουσιαζω τα optimization simualations μου, προτεινω conclusions και δεινω το outlook! Ευτυχως που εχω απο τη δουλεια laptop, αλλιως θα την εβγαζα 24 ωρο κανονικο στην εταιρια, και μετα αντε να τους πεις να σου υπογραψουνε το χαρτι οτι καθεσαι private κλπ κλπ κλπ μεγα μπλεξιμο, καλα το εχουνε στην Ελλαδα που πλεον εχουνε καταργηθει τα ωραρια!

Τελικα η μανα μου ειχε δικιο, αντι να ψαξω να χωθω σε καμια θεση στο δημοσιο, αραλικι και αγιος ο θεος, με εχει ξεσκισει το αγχος και ο σκατο-καφες που φτιαχνει η μηχανη που εχουμε στη δουλεια.

Τουλαχιστον το καλο ειναι οτι καθαριζουνε την Αθηνα, και δεν θα παθω κανενα πολιτισμικο σοκ, βλεποντας την πολη καλυμμενη απο σακουλες καθως θα ερχομαι με το αεροπλανο !!!

Καθομαι τωρα μπροστα στην οθονη μου, τρεχω sto linux τα simulations μου, ενω παραλληλα γραφω OOL στο MATLAB, τουλαχιστον το παλευω, γιατι δεν την μπορω την objected :)

γι αυτο το σκεφτομαι να γραψω kill -9 PID και να τα σκοτωσω ολα... στο linux ολα τελειωνουνε παρα πολυ απλα και γρηγορα, απλα με ενα command :) :) :)

... αργουνε να μας απαντησουνε και απο το γραφειο πατεντων αμα περασε η πατεντα μας, αντε τουλαχιστον να χαρουμε και λιγο :) :) :) :) :)

κατα τα αλλα επιτελους χιονιζει στην πολη!



ΥΓ. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι το επομενο tapeout ειναι τελος Ιανουαριου και το μεθεπομενο ειναι τελος Φεβρουαριου.

7 σχόλια:

Provato είπε...

35658668632429697508060 δισεκατομύρια άγνωστες λέξεις



έλεος

:-)

Dr Low είπε...

Και μη χειρότερα!

Στις 23 τί ώρα φτάνεις Αθήνα; Λες να σε πετύχω????

Crazy Tourists είπε...

Το ool δεν κατάλαβα τι είναι!
Αυτό για το kill -9, το έχω σκεφτεί άπειρες φορές! Αλλά όχι για τις δικές μου δουλειές!! Ευτυχώς που δεν έχω το root password του cluster!! Κάνε υπομονή! Όλα θα στρώσουνε! Και μήπως στο δημόσιο καλύτερα είναι; Βαρεμάρα, ξύσιμο, και αν είσαι άτυχος και φιλότιμος δουλειά για 6 (αυτούς που ξίνονται)!
Καλή επιστροφή!!

Τρελοτουρίστρια

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με πρόβατο....δεν κατάλαβα μία!
Μα για ποια με περάσατε;Για τη Μέλανι Γκρίφιθ στο εργαζόμενο κορίτσι;;;;;;;;:)

Giannis είπε...

προβατακο ελεως που ζεις!!!!

hallo, μπαινει το 2010 και δεν ξερεις βασικες εννοιες? :) :) :) :) :)

ok, σοβαρα τωρα, απλα ειχα μπουχτισει και εγραφα ασυναισθητα ορολογιες, που δεν εχουνε κανενα νοημα ...

kill -9. ειναι η εντολη που δινει κανεις στο Unix για να τερματισει ενα προγραμμα ενω ειναι executable.

Τα tape outs και deliverys, εχουνε να κανουνε με τα προτζεκτς που τρεχουμε σαν τμημα τωρα στην εταιρια, πχ το τελευταιο προτζεκτ μου εχει 75 ατομα σαν ομαδα, καποιους απο αυτους δεν θα τους γνωρισω ποτε, καποιοι ειναι Γερμανια, καποιοι εδω Αυστρια, ενας ειναι ΗΠΑ, και οι υπολοοιποι στην Ασια. Εγω στη δουλεια μου εχω χρονοδιαγραμματα που πρεπει να τελειωσω αυτο που μου εχει ανατεθει ωστε μετα να αρχισει η επομενη ομαδα του προτζεκτ κλπ κλπ κλπ, σαν μια αλυσιδα πανω κατω.

MATLAB, ειναι το βασικοτερο εργαλειο για ενα engineer (τρομαρα μου), ειναι μαθηματικο software που σου κανει τη ζωη πολυ πολυ ευκολη, ειναι δε τοσο καλο tool, που ψηνει μεχρι και ελληνικο καφε! μονο symbolic maths δε κανει αλλα για αυτο εχουνε βρει αλλα σοφτγουερς.
OOL ειναι συντομογραφια toυ Objected-Oriented-Language, απλα μια γλωσσα προγραμματισμου, τιποτα το ιδιατερο.

νομιζω σε καλυψα ε?


El, αν ολα πανε καλα, γιατι εχω χασει ηδη μια φορα το αεροπλανο επειδη κοιμομουνα, και επισης δεν μας κανει νουμερα ο καιρος, 2 φορες απο Μοναχο ειχα τρελες καθυστερησεις λογω ομιχλης!!! θα ειμαι στο Ελευθεριος Βενιζελος στις 14.35. Ποτε εσυ φτανεις πανω κατω στην Αθηνα?

Τρελοτουριστρια, αμα εχεις share folders στους σκληρους του server, εχω πολυ βρομικα προγραμματακια, που μπορω οχι μονο να τον σκοτωσω τον αλλο, αλλα και να τον εξαφανισω απο προσωπου γης!!! εξαρταται τι προγραμματα τρεχετε, αμα ενδιαφερεσαι στειλε pr μηνυμα να σε φτιaξω :)το μονο που χρειαζομαι ειναι το PID του, που το βρισκεις γραφοντας top στο command promp.
Το OOL ειναι αυτο που λενε OOP(objected oriented programming)

οσο για τη δουλεια, μπα δεν το κοβω να στρωνει, αμα εσεις δεν σταματησετε να αγοραζετε αυτοκινητα, εμεις δεν θα σταματησουμε να πηζουμε!!!

Γλαυκη, νομιζω οτι εγινα τωρα κατανοητος?

Εγώ αλλά βαριέμαι να συνδεθώ είπε...

Πουρνό πουρνό φτάνω, γύρω στις 9 το πρωί αλλά μετά πετώ για σαλονίκη γύρω στις 4 οπότε παίζει και να σε υποδεχτώ στην πύλη σου!

Giannis είπε...

El tote katebainw ellada, kai stelnw mhnuma gia kafe :) :) :)

outws h allws kanenas den 8a me perimenei sto aerodromio ...