Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Οι τελευταιες 2 βδομαδες ειναι λιγο τρελες και περίεργες. Η δουλεια είναι αρκετά αγχωτική, θέλω να βγάλω κάποια πράγματα, και να τελειώσω με τα simulations μου. Αλλα ολο και κατι γίνεται και στο τέλος δεν τα καταφέρνω. κατι λειπει.

κατα τα αλλα τα βουνα εδω ειναι χιονισμενα και τα χιονοδρομικα το ενα μετα το αλλο ανοιγουνε, εμεις κλασσικα εχουμε ηλιο με δοντια!!! 2-4 βαθμους κελσιου.

Α, τη προηγουμενη βδομαδα ειχα και τα γενεθλια μου!!! ναι, μεγαλωνω και μεγαλωνω και μυαλο δεν βαζω...παντως οι φιλοι μου εδω μου εκαναν ενα απιστευτο δωρο, γελαγα με την ψυχη μου με το δωρο τους, και εννοειτε οτι χθες το βραδυ φορωντας το βγηκαμε εξω για ποτά.



... τα κωλοπαιδα!

Με την Α, μαλλον δουλεια δεν γινεται, μη συμφωνια χαρακτηρων θα ελεγα, συν αλλους 1000 λογους, οκ, κανενα προβλημα, δεν χασαμε και τιποτα.

8 σχόλια:

Dr Low είπε...

Κι εγώ μόλις γύρισα σπίτι και σε όλο το δρόμο απο το νοσοκομείο έριχνε χιονόνερο!

Και ποιά είναι η Α.? Πετάς ένα Α. χωρίς να ενημερώσεις πριν και μας κάθετε η μπουκιά. Και γιατί δεεεεεν...? Έχει κανα πρόβλημα με τους έλληνες? Να έρθω να την πλακώσω στα χαστούκια?

Πάντως, πέρα απο την πλάκα μη μπλέξεις με αυστριακή. Για πότε θα βρεθείς παντρεμένος, χωρισμένος και ταπί απο τη διατροφή που θα σου μασάει ούτε και θα το καταλάβεις. Επειδή τις προστατεύει ο νόμος εκεί το έχουν κάνει επάγγελμα!

(πάω κι εγώ για διάβασμα...)

Giannis είπε...

thanks El, alla den einai austriakh, sigoura,

einai problhma giati menei se allh xwra, menw se allh xwra ... mega problhma kai la8os an sunexistei.

:)

Ανώνυμος είπε...

χρόνια πολλά βρε
εκατοχρονος!
[σκορπιός?και εσύ?]

mahler76 είπε...

χρόνια πολλά ρε αγορίνα!!! το μπλουζάκι τέλειο.

Σοφία είπε...

Χαχαχα τέλειο το δώρο! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!

δεσποιναριον είπε...

Α! καθυστερημενη αλλα με ειλικρινεις ευχες. Να ζησεις και να εισαι παντα χαρουμενος κι ευτυχισμενος.

Keith είπε...

Hey there. How are you doing today? I hope you've been having a fantastic weekend. Take care. Have a great week ahead. Cheers!

Keith είπε...

Hey there. How are you doing today? I hope you've been having a fantastic weekend. Take care. Have a great week ahead. Cheers!