Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Το τελευταίο καιρό έχουμε αναπάντεχα καλό καιρό, ούτε κρύο πολύ, ούτε βροχές. Αυτά μέχρι και χθές, πλέον το κρύο έρχετε σιγα σιγα, τα βράδυα βρέχει και το πρωι, η ομίχλη περικλείει την περιοχή.

Ειδικά δε το πρωί, ειναι πραγματικά απόλαυση οταν πηγαίνω στη δουλειά με το ποδήλατο, μέσω ενος δρόμου δίπλα στο ποτάμι, και να νιωθω οτι περνάω μέσα απο την ομίχλη.

Διαβαζα σήμερα Καθημερινή και Ελευθεροτυπία, στο νετ, και είδα και το γκαλοπ για την νεα κυβέρνηση. Το θέμα δεν είναι αν έχουμε καλούς υπουργούς αλλά το πως θα γίνει επιτέλους σωστά η λειτουργία του δημοσίου, και αυτό είναι το δυσκολότερο από όλα.

Κατα τα αλλα οι υπουργοι όπως και ο πρωθυπουργος είναι project managers, με διαφορετικό project καθένας τους, και το πως διαχειρίζονται το ανθρώπινο δυναμικό και τους πόρους τους θα δείξει αν τελικά θα επιτύχουνε ή οχι. Πάντως για μένα είναι γελοίο να λένε οτι αμερικανοποιείται η νεα κυβέρνηση, αυτο με φοβίζει λίγο.

Δεν πρέπει ακριτα να αντιγραφουμε τους άλλους. Ητανε ηλίθιο να λένε οτι πρέπει να μοιάξουμε με την Ιρλανδία ή τώρα οτι πρέπει να μοιάξουμε στην Δανία. Πρέπει να πάρουμε τα καλα στοιχεία και να τα εφαρμόσουμε στην δική μας πραγματικότητα.

... είδομεν αυτοί έχουνε και το καρπούζι και το μαχαίρι!

Το παρακάτω βιντεο, μου το στείλανε,μέσω mail, thanks Γιωργο. Συνδυάζει το κομμάτι Autumn in New York της Billie Holiday με βιντεο απο περαστικούς στο δρόμο της Νεας Υόρκης.

4 σχόλια:

Dr Low είπε...

Κι εμείς στον ίδιο καιρό είμαστε και εκνευρίζομαι. Θέλω να μπει ο χειμώνας για τα καλά (τρελή είμαι, ότι θέλω, θέλω!).
Πάαντως απο αυρίο δίνει βροχές και καταιγίδες και κρύο σε εμάς. Φαντάζομαι σε εσάς ακόμη περισσότερο.

Καλησπέρες!

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πιασει και εδω το κρυο,και μετα αστα να πανε...

Giannis είπε...

@ El, kala re su El ti egine sthn Italia? einai na to exei h moira sou, 4 nekroi apo kakokairia, kai oi 4 atuxoi re su!!!

@JamesD, mou leipei to kruo ths elladas ... :) :) :) :) :)

Roadartist είπε...

Καλησπέρα!! Ωραίο ατμοσφαιρικό τραγούδι..
Πως είναι για ένα Έλληνα η ζωή στην Αυστρία? Το κρύο αντέχεται? ..
Σκεφτόμουν μήπως ταξίδευα φέτος τα Χριστούγεννα στην Βιέννη, αλλά μου είπανε για φοβερό κρύο..και λέω να το αναβάλλω.. :)