Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Ναι είναι γεγονός!!!

το πρωι, στις 7, που ξύπνησα η θερμοκρασία ήτανε -0.5°C. Τα βουνα γυρω γυρω είναι ασπρα, ενω και σημερα κατα τις 10 επεσε λιγο χιονι μεσα στη πολη!!!

εννοειτε οτι έκανα το λάθος να έρθω με το ποδήλατο στη δουλειά και τώρα το σκεφτομαι, πως θα γυρισω πίσω.

με επιασε και ένα άγχος ... πρεπει να στείλω το snowboard, να το περάσουνε την ειδική αλοιφή και να το σουλουπώσουνε λίγο!!! αν και σκεφτομαι, οτι γερασα για την σανιδα, ασε που τρωω συνεχεια τουμπες, δεν τα παω καλα με τις στροφες, ισως πρεπει να παρω κλασσικα πεδιλα, οπως ολος ο νορμαλ κοσμός!!!

10 σχόλια:

Σοφία είπε...

Μπρρρρρ!

Dr Low είπε...

Τί λες βρε παιδί μου? Έχει όλος ο νορμάλ κόσμος πέδιλα? Κακώς...πολύ κακώς! Η σανίδα είναι καλύτερη απο ιατρικής πλευράς. Τα ατάγματα είναι σε αναμενώμενα οστά και ποτέδεν κάνει εξαρθρώσεις.

(ώρες ώρες είμαι πολύ γιατρός και πολύ άθλια, το ξέρω! Γι'αυτό όμως δε μ'αγαπάτε????)!

Crazy Tourists είπε...

Δε ζηλεύω καθόλου όπως καταλαβαίνεις (τι ψέματα λέω πρωί πρωί...) διότι κι εδώ βρέχει από νωρίς και οι δρόμοι είναι πηγμένοι!! Μια χαρά!! Τι χιόνια και ποδήλατα και αηδίες!! Ουφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!

Τρελοτουρίστρια

Mairyliscious είπε...

den tha antexa ...thelw zesth kai hlio edw exoume 18 bathmous kai kruwnw !!! xa xa

mahler76 είπε...

γιατί μου τό έκανες αυτό? ξέρεις τώρα πόσο ζηλεύω?

Thalia είπε...

το ποδήλατο δυστυχώς το έχω εγκαταλείψει εδώ και καιρό γιατί η δουλειά μου είναι 1 ώρα δρόμος με το αυτοκίνητο και περνάω και εθνική!
πάντως ποδήλατο και βροχή και ελλάδα δεν είναι καλός συνδυασμός σε νιώθω!

αδιαβροχάκι και πεζοδρόμιο...λίγο κάφρικο για τους πεζούς αλλά τι να κάνεις...

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι κρυο φιλε!!Σανιδα,μην το σκεφτεσαι καθολου...

Giannis είπε...

Σοφια, τωρα που επεστρεψα απο το μεσημεριανο, εχουμε εξω 4 βαθμους ... οκ, θα ελεγα τυπικο λονδρεζικο καιρο :) :) :)

El. εισαι σιγουρη? με τα πεδιλα τα φορας, σταβρωνεις και τα ποδια χιαστη και πας, αντε κλεινεις και τα ματια! με τη σανιδα, για να σταματας την επιταχυνση κουνας χερι και γυρνας το κορμο, με αποτελεσμα ή να πεφτω μπρουμητα, ή να πεφτω με το κωλο!!! ασε μετα για καμια βδομαδα δεν μπορω να περπατησω και να κατσω σαν νορμαλ ανθρωπος. Αμ το αλλο, για να ανεβω το λιφτ με τη σανιδα πρεπει να ξεκουμπωσω το ενα ποδι απο τα πεδιλα, για να περπατησω, να ανεβω στο λιφτ και το κυριοτερο να πηδηξω κατω απο το λιφτ πανω στο βουνο. Too dangerous, στο χιονοδρομικο στο Tarvisio εφυγα απο το λιφτ κατευθειαν στο χιονι!!!απο τοτε παντα με βιντεοσκοπουνε με την κρυφη ελπιδα να το ξαναεπαναλαβω να το βαλουμε στο γιουτομπι και να γινουμε πλουσιοι!!! εχω και ντοκουμεντα κλικαρε γεναρη 2007 και θα με θαυμασεις

Τρελοτουριστρια, εδω πανω στα βουνα βρεχει καθημερινα, τουλαχιστον κανα 2 ωρες οποτε, not big deal.αλλα σημερα μιλουσα με το πατερα μου που κατεβηκε κεντρο και μου τα ελεγε για το σημερινο χαμο. υπομονη, αυριο παλι 30 βαθμους θα εχετε.

Mairyliscious, και εγω το ιδιο θελω ζεστη και ηλιο, αλλα ας οψεται η ρημαδα η ανεργια...

mahler πιστεψε με καλο σου κανω, γιατι αμα δεις εδω την αρχιτεκτονικη των σπιτιων τους... σε κοβω να τους καθαριζεις ολους με τα μπαζουκας :)

Thalia, στην Αθηνα ουτε που σκεφτομαι να κυκλοφορω με ποδηλατο, εδω με τη μηχανη και κινδυνευεις καθε λεπτο, αλλα εδω στα ξενα, ειναι διαφορετικα, εχουνε τη παιδεια του ποδηλατου, ασε που εχουνε και ειδικους δρομους οποτε ειναι τζετ. Μεσα στη πολη ποδηλατο και μονο ποδηλατο, αν και τωρα με την βροχη ειναι λιγο πικρα η κατασταση!

James, η σανιδα λεει ρε φιλε, αλλα δεν την εχω την ισορροπια με τιποτα, και ειναι πικρα γιατι μετα ποναει πολυ. Ασε που ειμαι και μαζοχας, στην αρχη παω σιγα αλλα μετα το βαριεμαι και θελω να κατεβαινω γρηγορα, με αποτελεσμα να τρωω τα μουτρα μου.

Ανώνυμος είπε...

sanida k pali sanida... plaka me kaneis ? :)))

k oxi, de 8a pareis "normal pedila"!
(Ti pedila? ti leei? mperdeuthka, h gunaika vradiatika.. egw teleutaia fora forousa mpotes pantws. Epanalamvanw... MPOTES k OXI pedila!) :)))

filia ek viennis
mia psuxh pou pagwnei sto xioni... kai DEN exei k pedila! :P

Ανώνυμος είπε...

πλάκα με κάνεις?????
πω πω σούπερ...αρκεί να μη χιονίζει Αθηνα...που όλα σταματούν να δουλεύουν!