Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Πλεον ενας απο τους θεσμους της περιοχης, ειναι το Harley Davidson motor week join, που λαμβανει μερος σε μια πολυ μεγαλη και ωραια λιμνη τη Faaker See. Φετος περιμενουμε 60.000 μοτοσυκλετιστες συν καμια 10αρια τονους μπυρες βοηθεια απο γειτονικες μπυραριες-εργοστασια, μια και μεχρι τωρα εχουνε πιει σχεδον τα παντα!

Εχει τη πλακα του απο μια πλευρα, μια και μιλαμε κυριως για μοτοσυκλετιστε 40+ ως επι το πλειστον ευκαταστατους, που τα Σαββατοκυριακα το παιζουνε κακα παιδια...

εχω πετυχει μαλλια περι τα 40, με ταττου γεματος piercing να καπνιζει ενα αδιευκρινιστης προελευσης φουγαρο (?) και να εχει δεσει την harley του, σε τρολευ πισω απο το αμαξι... το δε αμαξι ητανε Lexus.

επισης επιτρεπουνε την αστυνομια να ειναι στα ποδια τους, για να τους προσεχει.

born to be wild δηλαδη με ολη τη σημασια.

παντως εχει την πλακα του, γιατι μαζευεται κοσμος, εχουνε exchibitions, πολλα lives με καταλληλη μουσικη, sweet home alabama κλπ γνωστα ασματα.

φετος δεν βρηκα ελληνες, περσυ βρηκα 4 ζευγαρια απο Θεσσαλονικη, που ειχανε ερθει οδικος, και ειχανε φερει μαζι τους και Μαλαματινα, για οποιον εχει κανει με Καρντασια μπορει να καταλαβει τι εννοω!

ελπιζω να βρω και φετος κανενα ελληνα, σε κανα διωρο θα κατηφορισουμε προς την λιμνη κυριως για να ακουσουμε κανα live.

ΥΓ. φιλος γυρισε απο Σαντορινη, μιλησαμε χθες στο τηλεφωνο, και μου ελεγε ποσο εχει αλλαξει το νησι, και ποσο ασχημο εχει γινει τωρα με τον τουρισμο... αλλαζουνε οι εποχες, θυμαμαι που ειχαμε παει με το Νικο διακοπες πρωτη φορα εκει πιτσιρικια τελειως, ειπαμε ψεμματα για να νοικιασουμε παπακι, που δεν μας εβγαζε και τους 2 στην ανηφορα, και που για να παμε στη κοκκινη παραλια επρεπε να ρωτησουμε τους ντοπιους να μας εξηγησουνε και μαλιστα μας ειπανε γιατι να μην παμε στη Περισσα για μπανιο μια και εκει ειναι οργανωμενη η παραλια!
ναι στα χρονια μου η κοκκινη δεν ειχε την οργανωση που εχει τωρα.

2 σχόλια:

Γλαυκη είπε...

η κόκκκινη έχει οργάνωση;σκατούλες δηλαδή...

Τη Σαντορίνη τη λατρεύω.ήμουν τυχερή είχα πάει στα 14 [1987]που ακόμα οι Ελληνες δεν την είχαν ανακαλύψει...το τελευταίο ταξίδι με τη μητέρα μου πριν μας..αφησει για τον αλλον κόσμο.Τέλος πάντων ήταν απίστευτα όμορφη.Είχε μόνο γερμανούς και Γάλλους.Δεν την είχαν εμπορευματοποιήσει.Είχα πάει στο casablanca που έπαιζε μουσική ο PAUL KINK..Tι να λέμε όνειρο...ο δρόμος για την Οία χωματόδρομος...έκτοτε πήγα 5 φορές..ακόμα..δε νομίζω να ξαναπάω εύκολα...ο τουρισμός και η εκμετάλλευση η αισχροκέρδεια....την έχουν ισοπεδώσει!

Giannis είπε...

αυτο ειναι το κακο με μας, κοιταμε την αρπαχτη ρε γαμωτο, και οχι πως θα το αξιοποιησουμε καλυτερα!

αμα δεις εδω εχουμε κατι λιμνες, μεσα στα βουνα και αναμεσα σε δαση, και τα προσεχουνε σαν τα ματια τους!!! και δεν ειανι κατι το ιδιαιτερο...

φανταζομαι τι θα κανανε αμα ειχανε τετοια ηλιοβασιλεματα και ανατολες ηλιου, απο Οια με φοντο τη καλντερα!