Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

μιλαγα με φιλους παλιους, ολοι τους απογοητευμενοι με την κατασταση, το κομμα δεν τσουλαει, απο 18% μαλλον δεν θα εκλεξει βουλευτες φετος...

καλα να παθουνε, δεν λυπαμαι πια, μια ζωη τα ιδια και τα ιδια, παθογενεια και εσωστρεφεια, ας το διαλυσουνε το μαγαζι να ηρεμησουνε ολοι.

καλα ειναι δυνατον να μην εχουνε αρχηγο? οτι θελει ο καθενας θα κανει? και μετα πως θα πεισεις το κοσμο αν (αν γιατι, δεν) εχεις την δυνατοτητα να κυβερνησεις? και πως θα σε πιστεψουνε οτι αξιζεις οταν εσωτερικα σου εισαι περιγελος?

αφησανε τους ανυρπακτους του 0.1% να οριζουνε τι? αυτους που κινουνται στο γκρεμο και ειναι ικανοι να πεσουνε γιατι ετσι οριζει η ιδεολογια? ποια ιδεολογια δηλαδη, που εχουνε ξεχασει προπολου να σκεφτονται!

ας το κλεισουνε το μαγαζι και ας ανοιξουνε αλλου το μαγαζι, εν αναγκη ας διαλυθει το μαγαζι και ας ανοιξουνε αλλα...

ΥΓ. δυστυχως αυτος που πραγματικα αξιζε, δεν υπαρχει πια

4 σχόλια:

Σοφία είπε...

Για ποιο κόμμα μιλάμε; Όχι ότι είμαι εντελώς έξω από τα πράγματα ε;

Ανώνυμος είπε...

το κόμμα σας έκανε δωράκι προεκλογικό στο Πασοκ!τόσο απλά!

και έχασε το παιχνίδι εντελώς...μετά τα Χριστούγεννα που έβγαινε και επιβράβευε όλους εκείνους που τα είχαν κάνει λαμπογιαλο στην Αθήνα!αναμενόμενο!

Giannis είπε...

@ Sofia, για ενα κομμα που λεγοτανε Συνασπισμος κλπ κλπ κλπ και που κατεντησε κατι απροσδιοριστο που ονομαζεται πλεον ΣΥΡΙΖΑ... και που μετα τις εκλογες, θα παει προς διαλυση, μαλλον

Giannis είπε...

@ γλαυκη, οπως τα καταντησανε ας τα γευτουνε τωρα, οταν μιλαγανε για επαναστασεις και λοιπα κουτα, ας προσεχανε.

στη λικη ας το κλεισουνε το μαγαζι δεν τσουλαει, ασε που εχει πεει και κριση στην αγορα!