Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Την άλλη βδομαδα τετοιο καιρο, αν ολα πανε καλα πρεπει να βρισκομαι στην Ερωτοσπηλια στο Πορτο Ραφτη με μια Κορονα στο χέρι και να μπαινοβγαίνω στην θάλασσα, άλλωστε θα ειναι το πρωτο μου μπανιο σε αλμυρο νερό!!! μαλλον μόνος μου θα παω εκει μια και ολοι την εχουνε κανει ή εχουνε κανονισει αλλα who cares, θα του δωσω να καταλαβει!

ευτυχως που εχουμε VoiP και μπορω να δουλευω απο το σπίτι, με τη ζέστη που εχει σήμερα δεν θα το αντεχα να παω στη δουλεία, οπου δεν εχουμε και air condition.Τα simulation με εχουνε τρελανει, αλλα ελπιζω να βρω μια λύση μεχρι και τη Δευτερα για τα meetings!!!

παντα πριν φύγω για διακοπες ολα τα κουφα και τρελα συμβαινουνε... τι να πω, την αλλη φορα, ετρεχα ενα μοντελο για 2 βδομαδες, δεν μου εκανε εκανε converged και οταν επεστρεψα απο διακοπες μου ετρεξε τελεια!!! (οκ, αλλαξα και το dt του μοντελου).

Σε 2 βδομαδες ο κολλητος μου παντρευεται και ακομα δεν εχω αποφασισει τι δωρο να παρω...μαλλον το βλέπω να δίνω λεφτα, αν και δεν μου αρεσει η εν λόγω χειρονομία. Ουτε το μπατσελορ δεν εχουμε αποφασισει τι θα ειναι πως και με ποιους!!! ξεφτιλα, πρεπει να κατεβω κατω να τους οργανωσω...

αντε 7 μεινανε

5 σχόλια:

Dr Low είπε...

Τί να σου πω; Με έναν πόνο να περάσουν οι 7 και να πινεις τις κορώνες σου, να κάνεις τις βουτιες σου σε αλμυρό νερό και αν, κολύμπα κολύμπα, φτάσεις μέχρι την νήσο που βασανιζω το δικό μου κορμί, πέρνα για καφεδάκι!

Giannis είπε...

thanks El για την προσφορα,

αλλα φετος ενεκα του γαμου του φίλου μου, το πολυ να παω μονοημερη Υδρα, να πεταχτω μεχρι και Ευβοια, ή Πορτοχελι, και βεβαια να παω Βολο οπου θα γίνει και ο γαμος... που σημαινει Πηλιο!

αλλωστε 10 μερες αδεια θα εχω... που να πρωτοπαω?
:):):)

δεσποιναριον είπε...

Επι τελους εφτασε η ωρα! Καλο ταξιδι και καλες διακοπες. Δεκα μερες μονο για να τα κανεις ολα αυτα θα ειναι αγωνας δρομου, αλλα μερικες βουτιες σιγουρα θα σου κανουν καλο. Δεκα μερες μονο σας δινυν οι αχρηστοι? Υ.Γ Οχι μη δωσεις χρηματα. Η τουλαχιστον παρε και κατι συμβολικο να μεινει. Θελεις να σου γραψω μερικες ιδεες σε μεηλ;

Giannis είπε...

thanks δεσποινα, οχι εγω πηρα μονο 10 μερες, μπορουσα να παρω αλλες 3 βδομαδες!!! αλλα εχω πολυ δουλιτσα, ετοιμαζω και ενα paper, το οποιο θα οδηγησει νομοτελειακα και σε ενα αλλο, πλησαιζουνε και κατι milestones... οποτε προτιμησα να παρω λιγες μερες και καλες.
Μου ειπανε για το νοστος home, αν εχω χρονο θα περασω μια βολτα απο εκει και ειδομεν :)
παραπανω χρονο ουτε εχω ουτε θελω να διαθεσω, ευχαριστω παρολα αυτα για την προσφορα!

Glayki είπε...

να περα΄σεις όμορφα στην Ελλαδίτσα μας...να ρουφήξεις ήλιο....
και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων...σούπερ οργάνωση μπάτσελορ πάρτι πληζ....
καλώς σε βρήκα-αλλά μάλλον εσύ θα έχεις φύγει!