Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Σήμερα είναι το Πάσχα των καθολικών. Φετος το δικό μας είναι σε μια βδομάδα, αν θυμαμαι καλά πέρσι ήτανε 2 βδομάδες διαφορά! Πάντως 1 φορά τα 4 χρόνια το πάσχα μας συμπίπτει. Για τους πρωτεστάντες η μεγάλη Παρασκευη είναι αργία, όπως και για μας, και βέβαια η Δευτερα του Πάσχα είναι αργία για όλους.

Σήμερα είμαι καλεσμένος για γκριλ καταστάσεις σε ενα οικόπεδο κοντά στη πόλη. το παράδοξο είναι οτι θα φάμε στις 3 το απόγευμα!!! συνήθως εδώ άντε βία 12 το μεσημέρι πρέπει να έχουνε φάει.

Χθές το απόγευμα πήγανε και το κρεάς στην εκκλησία για να το ευλογήσει ο παπάς. και το βράδυ αναβουνε μεγάλες φωτίες και κάθονται γυρω από αυτές. Γενικά το πάσχα τους δεν νομιζω οτι είναι από τις βασικές γιοτρές και τόσο σημαντική όσο τα Χριστουγεννα. Καλά για εμας δεν το συζητώ ε? Δωστου γλέντι του έλληνα και πάρε του την καρδία!

το θέμα είναι τι θα άνω την άλλη βδομάδα, έχω υπερβολικά πολύ δουλεία και ενώ θα ήθελα να κατεβώ για διακοπές έστς για 2-3 μέρες, ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, μάλλον τελευταία στιγμή θα αποφασίσω, as usual

Δεν υπάρχουν σχόλια: