Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Χθες είχαμε το καρναβάλι στη πόλη που μένω, θεωρείται το ποιο γνωστό, μεγάλο και φημισμένο καρναβάλι της Αυστρίας, αν και κατά την γνώμη μου δεν είναι κάτι το τόσο μεγάλο. Η παρέλαση κράτησε μισή ώρα κμε διάφορα τοπικά θέματα, όπως αγελάδες, αλπινιστές κλπ κλπ. Μεγάλο αρνητικό, κατά την γνώμη μου ήταν οτι παρέλασαν και τα κόμματα!!! αφού την άλλη βδομάδα έχουνε εκλογές για τη δημαρχία και την πολιτεία. 'Ετσι παρέλασαν, τα 2 ακροδεξιά ,το δεξιό, το κεντρώο και οι πράσινοι... τουλάχιστον από τα πορτοκάλια που πετάγανε δεν θα χρειαστεί να αγοράσω αυτή την βδομάδα!!!

Η παρέλαση ξεκίνησε τις 2 το μεσημέρι και μετα το τέλος αφού φάγαμε τα κλασσικά και πατροπαράδοτα λουκάνικα, αρχίσαμε την περατζάδα τις μπύρες και τους χορούς!!!

11 το βράδυ να έχει -3 και εγώ με κοντομάνικο (τρομάρα μου ζεστανόμουνα!)να χορεύω λάτιν και να κάνω πλάκα με το κόσμο. Σε μια κοπέλα ντυμένη αστυνόμο, πήρα τις χειροπέδες και δέθηκα με αυτήν. Η κακομοίρα έπαθε τέτοιο αμοκ, λέγοντας μου οτι δεν έχει τα κλειδία για να τις ανοίξει, έλα όμως που ητανε ψευτικές(!), no problem for me, time to greek kamaki...

Κατά τις 1 έβαλε και το συρτάκι και με ξεσκίσανε!!! ρε γαμώτο αυτοί οι ξένοι δεν έχουνε ρυθμό καθόλου. Χειροπηδάγανε σαν τα μουλάρια.

Με αυτά και τα άλλα πείμαι χάλια σήμερα, κυωμένος, μάλλο έχω και πυρετό, αλλά δεν έχω θερμόμετρο ούτε ασπιρίνες.Περιμνω να ξυπνήσει ο Ινδός να τον βάλω να πάει σε κανά φαρμακείο.

2 σχόλια:

Σοφία είπε...

Χαχαχα καλές απόκριες λοιπόν! Και περαστικά :-)

Dr Low είπε...

Εμ! Τί ήθελες και έβγαζες τη χειροπέδα; Τώρα θα είχες τη μπατσίνα να σου κάνει εντριβές. Προσέχουμε άλλη φορά πουλάκι μου!