Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Πλέον βρίσκομαι στο Graz, στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας. Θα δουλέψω εδώ για 1 μήνα και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό. Μεγάλη πόλη με 2 πανεπιστήμια, μου θύμισε την φοιτητική μου περίοδο στην Θεσαλονίκη, εντάξει υπερβάλω λιγάκι :):):):).

Στη νεα δουλεία δεν μπορώ να καταλάβω πως θα είναι τα πράγματα, οι συνάδερφοι φαίνονται οκ παιδιά, αλλά ακόμα είναι νωρίς.

Το διαμέρισμα που έκλεισα για τη διαμονή μου εδώ, είναι ο ορισμός του ΙΚΕΑ! χωρίς βέβαια αυτό να είναι κακό,ίσα ίσα μου αρέσει η ΙΚΕΑ, αλλά όλα μα όλα, από το κρεβάτι μέχρι τα ποτήρια και τις πετσέτες είναι ΙΚΕΑ!!!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το κρύο, βασικά είναι πρόβλημα όλης της Ευρώπης. Τώρα έχει ήλιο έξω και ο google λέει οτι η θερμοκρασία είναι -7!!!που όρεξη προς το παρόν για βόλτες έξω.

τώρα κάθομαι στο κρεβάτι, κρυώνω, και πινάω, αλλά προτιμάω να μην πάω να φάω έξω γιατί δεν αντέχεται...

2 σχόλια:

Dr Low είπε...

Έλα τώρα που γκρινιάζεις! Μια χαρά είναι το Graz. Θεσσαλονίκη βέβαια δεν το λες αλλά καλό είναι.
Το σπίτι σου έχει κανονική θέρμανση ή έχει εκείνα τα ηλίθια τύπου τζάκι που είναι κλειστά? Κατάλαβες μάλλον ποιά λέω. Σε όλα τα σπίτια τους εκεί τέτοια έχουν και τα λενε τζακι.
Ναι...κι εμείς εδώ πεινάμε αλλά...θα μαγειρέψουμε σε λίγο! Έλα να φααααααας!!!

Σοφία είπε...

Εγώ μόλις ξύπνησα οπότε δεν πεινάω ακόμα, πάντως κι εδώ έχουμε ήλιο αλλά όχι τόσο πολύ κρύο (γύρω στους 5 βαθμούς). Χθες το βράδυ αργά είχε παγωνιά, τόσο που νόμιζα ότι θα ξυπνήσουμε με χιόνι, αλλά πού τέτοια τύχη...