Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη δουλειά, και πολλές βόλτες στην πόλη.

πλέον αρχίζω να φοβάμαι οτι στα γεράματα θα το ρίξω στο programming! Άντε αντέχεται το simulation & to matlab, αλλά το ότι θα πρέπει να γράψω κώδικα σε fortran και C, δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Εκτός βέβαια το οτι μαθαίνοντας αυτές τις 2 γλώσσες, θα μπορώ να έχω και ένα βιογραφικό που θα έχει κάτι χρήσιμο για την Ελλάδα? ειδομέν.

Παρεπιπτόντως, αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται τρελό!!!

Ένας Ιταλός, ένας Γερμανός και ένας Ινδός, θα έρθουνε στο σπίτι ενός Έλληνα, στο Γκράτς για να δούνε την πόλη και να περάσουμε καλά. Και ακόμα ποιο τρελό είναι οτι θα κοιμηθούνε σπίτι μου. Ευτυχώς που έχω μεγάλο κρεβάτι, χωράει 2 και 2 πολυθρόνες!!! πρεπεί να βγάλω φωτογραφία από αυτό τη τρελή νύχτα, αν βέβαια κοιμηθούμε, γιατί μια άλλη φορά που έιχαμε κανει το ίδιο στο Μόναχο, ηπιαμε 3 μπουκάλια κρασί, αντί να κοιμόμαστε!!!
Ευτυχώς που δεν έρχονται και οι λοιπές, εκ ανατολικής ασιάς, δυνάμεις/φίλοι, γιατί μετά για σίγουρα θα την βγάλω την νύχτα στο νησί, στα παγκάκια!!!

4 σχόλια:

Crazy Tourists είπε...

Συνάδελφε, υπομονή!!! Ομοιοπαθείς καθώς έχεις καταλάβει...
Αυτά με τους φίλους, ωραία είναι μωρέ!! Και τι πειράζει αν δεν κοιμηθείτε; Μια χαρά θα περάσετε!!

Τρελοτουρίστρια

Σοφία είπε...

Να περάσετε τέλεια, είτε κοιμηθείτε είτε όχι!

Υ.Γ. Θυμήθηκα και κάτι απίστευτες φάσεις από τα φοιτητικά μου χρόνια, τότε που μετά τα ξενύχτια κοιμόμασταν 4 άτομα σε έναν καναπέ-κρεβάτι! Αυτή ήταν ζωή :-)

δεσποιναριον είπε...

Αυτα τα μουλτι-καλτσουραλ παρεϊστικα θα τα θυμασαι για παντα.

Giannis είπε...

καλα ητανε...βασικα ημασταν τοσο κοθρασμενοι που δεν καταλαβε κανεις πως κοιμηθηκαμε!!!