Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Όλη τη προηγούμενη βδομάδα, έβρεχε και είχε κρύο. Σήμερα έβγαλε πάλι ήλιο και έχει καλό καιρό. Μάλλον θα πάμε σε κανά βουνό για λίγο ορειβασία. Ίσως στη Σλοβενία.

Τη Παρασκευή ήτανε το Halloween, τα μικρά κουστουμαρισμένα να μοιάζουνε σαν τους νεκρούς και να γυρνάνε από μέρος σε μέρος για να τρομάξουνε το κόσμο! αρκετά αστείο.

Παρασκευή βράδυ βόλτα στο Τραβίσιο στην Ιταλία για πίτσα. Δοκίμασα μια νέα πίτσα, με λουκάνικο και ρόκα...απίστευτη δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ!

Το Σάββατο εδώ είχαμε την καθολική γιορτή, All Saints, πολύ σημαντική γιορτή, δεν κουνιότανε ουτε φύλλο. Οπότε φαντάζεται κανείς το πανικό στα σουπερ-μάρκετ τη Παρασκευή βράδυ...κάτι από χαμό Ελλάδος στο ποιο ήσυχο και οργανωμένο!!

Χθές ήρθανε και οι γονείς ένος φίλου Ιταλού από τη Νάπολι. μητέρα του, κλασσική μάνα με τα όλα της, μας ρωτάει τι είδους σάλτσα για μακαρόνια να μας φτίαξει και εγώ με το ποιο ηλίθιο και χαζό ύφος, της λέω, Io volere putanesca (τα ιταλικά με μάραναν, τρομάρα μου). Φυσικά η κακομοίρα η κυρία, άρχισε να αλλάζει χρώματα και να λέει κάτι με τον άντρα της! Μερικές φορές είναι καλύτερα να μην ανοίγω το στόμα μου...είναι επικίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: