Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιείται η πανευρωπαική συγκέντρωση των Harleys σε μια από τις λίμνες κοντά μας, στη λίμνη Faaker See,καμία σχέση με αυτό που φαντάζεστε ε!, αν και θα έλεγα οτι μάλλον σύνταξη γερμανόφωνων και ιταλών είναι ποιο πολύ μια και τους βολεύει το μέρος. Περίπου 70000 μοτοσυκλετιστές έχουνε δώσει το παρόν μαρσάροντας και παίζοντας τους κακούς. Ελλήνες φέτος ακόμα δέν εχω πετύχει, πέρσυ είχα δει 2 ζευγάρια από Θεσσαλονίκη, αλλά ακόμα έχει ψωμί το φεστιβαλ.

Καλά οι τύποι που έρχονται εδώ είναι κυρίως παπούδες, με μπουφάν Black Angels κλπ κλπ, το παίζουνε born to be bad αλλά τελικά είναι πολύ κουραστική και δήθεν η όλη κατάσταση! Απλά πίνουνε μπύρες και κανουνε βόλτες με 30 χιλιόμετρα όπως λέει ο νόμος... μπλα μπλα μπλα.

Τουλάχιστον ακούμε κανά καλό live και τρώμε ψητά πίνοντας μπύρες! Πάντως χθές ο Ινδός ενώ βλέπαμε τις μοτοσυκλέτες μου φανέρωσε το 1465 όνειρο του, να αγοράσει του χρόνου μεγάλη μηχανή και να κάνει το γύρο της Ευρώπης. Να δω πότε θα τα προλάβει όλα αυτά που έχει πει!

By the way, κατάφερα να καταστρέψω το laptop μου, το πέταξα(!!!) κάτω με απότέλεσμα να διαλυθεί τελείως... μετά από μια μικρη επιδιόρθωση και μετά από προσευχές λιτανείες και άλλα ματζούνια κατάφερα να τον ανοίξω πάλι αλλά πλέον τα περιφερειακά του δεν λειτουργούνε. Που σημαίνει τέρμα προς το παρόν οι δυνατότητα να φορτώνω φωτογραφίες ή να βλέπω dvd. Α και έχω την υποψία οτι σβήνει όποτε αυτό θέλει!

Μήπως πρέπει να πάρω κανά καινούριο?

Δεν υπάρχουν σχόλια: