Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

Κατέβασα χθες το καινούριο άλμπουμ των Radiohead, απο το site τους, σαν εγχείρημα το γούσταρα πολύ να πληρώσεις όσo θες για να το αγοράσεις, χωρίς μεσάζοντες που δεν αγαπάνε την μουσική αλλά ενδιαφέρονται μόνο να τα οικονομήσουν, εξαιρέσεις βλέπε Blue Note επιβεβαιώνουν το κανόνα!

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι που δεν σου δείνουν την δυνατότητα να προακούσεις κάποια κομμάτια, εδω βέβαια υπάρχει αντίλογος οτι μπορείς να το κατεβάσεις for free και αν σου αρέσει να τους πληρώσεις μετά, οκ πάω πάσσο!
...πάντως αν δεν ήταν οι Radiohead που έχουν γράψει ύμνους σαν το Creep ή to Carma Police,δεν θα το τολμούσα να τα κατεβάσω.

Anyway, στο θέμα μας τώρα...πλήρωσα 5 αγγλικές λίρες, και τα τραγούδια ειναι τόσα καλά που νομίζω οτι τους έκλεψα!!!
Με το που ακούω το πρώτο, το 15Step άρχισα να παραξενεύομαι. Και κατάλαβα γιατί αυτό το συγκρότημα μου αρέσει τόσο πολύ, έχουν τη δυνατότητα να ανανεώνονται και να βγάζουν κομμάτια τόσο διαφορετικά αλλά και τόσο ίδια που λές οτι αυτό είναι ήχος Radiohead.

1 σχόλιο:

Provato είπε...

συμφωνώ. είναι εξαιρετικό άλμπουμ. κι εγώ το κατέβασα αλλά εγώ κλαψ λυγμ σίγουρα τους έκλεψα. το κατέβασα χωρίς να πληρώσω όχι από το site τους...


ΟΜΩΣ θα πάρω το cd όταν βγει, i promise myself!

ναι, είναι εξαιρετικό άλμπουμ. μου αρέσει το 15steps και το weird fishes πολύ