Σάββατο 19 Μαΐου 2007






Την προηγούμενη Πέμτη στην Αυστρία έιχαμε αργία, 40 μέρες μετά το Πάσχα και έχουνε αργεία, τώρα το ότι ΠΑΝΤΑ ολεφτει Πέ,πτη με ΠΣΚ εν ανναμονή, μάλλον σημαίνει κάτι για το πόσο θρησκόληπτοι είναι? Ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς οτι στην Ιταλία δεν έχουν αργία!!!


Anyway, δε με χάλασε καθόλου. Οπότε όλη μέρα την περάσαμε στο Velden. Είναι μια μικρή πόλη στην Ossiachersee, μια λίμνη μιλάμε πραγματικά τεράστια, δεν μπορείς να δεις το τέλος της.

Το μέρος το έχουν φτιάξει πολύ ωραία μοιάζει με ελληνικό νησί κλπ κλπ κλπ. Επιπλέον το μέρος είναι πολύ δημοφιλές στους γερμανόφωνους και έχει πολύ high class τουρισμό.

Είχε και exhibition tuning cars, οπότε όλα καλά. Και το αστείο ήταν οτι απλά περνάγαμε στο δρόμο και βλέπαμε αμάξια...βαρέθηκα να βλέπω Lamborghini & Ferrari!!!

Κατα τα άλλα καλό και ρό εν γένει κάνει εδώ στα βουνά αν εξαιρέση κανείς πως βρέχει κλπ κλπ κλπ. Αλλά από οτι μαθαίνω και στην Ελλάδα πνιγήκατε λίγο ε?

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Στο Velden υπάρχει και swinging club, ξερετε από αυτά που πάνε τα ζευγάρια και μπλα μπλα μπλα. Και μάλιστα το club βρίσκεται σε κεντρικότατο μέρος της πόλης με άτομα να μπαινοβγαίνουν ανετότατα, και εμένα σαν μαλάκα να έχω κολλήσει και να κοιτάω, τελικά είμαι πολύ παλαιών αρχων!!!

Μήτσο διάβαζε ρεεεεε εξεταστική έρχεται και οταν έρθω ΕΛλάδα θέλω κέρασμα για το πτυχίο σου ε.

Capisco?

2 σχόλια:

seaina είπε...

Κι εδώ μούσκεμα γίναμε!!! Μάη μήνα και καταιγίδες και κρύο!!

Giannis είπε...

ase kai edw rixnei ena kataklusmo apisteuto!!!