Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2007











Το Σαββατο/Κυριακο και τη Δευτέρα βρισκόμουν Βερολίνο...τι να πω για αυτή τη πόλη, για τους κατοίκους της για την ποιότητα ζωής και για τις ευκολίες της.

Οι κάτοικοι της πολύ open minded, είδα ομοφυλόφιλα ζευγάρια στο δρόμο να κρατιούνται αγκαλία και να φιλιούνται, Είδα Γερμανούς που δεν ήταν κρύοι αλλά φιλικοί και γεμάτοι απωρείες και όρεξη να ζήσουν και να γευτούν...

Πολλοί τουρίστες, και πολύ φτηνή πόλη.

Για μένα ο ομφάλιος λορός της Ευρώπης, η Πρωτεύουσα και αν συνεχίσω να ζω στο εξωτερικό, μανα μην διαβάσεις την συνέχεια, μια από τις πόλεις που θα ήθελα να ζήσω να δουλέψω και να κάνω οικογένεια, why not?

Γιώργο και Μήτσο ελάτε επειγόντως στο Berlin μόνο αυτό έχω να πω.

PS: μετά το big apple, την Πόλη και το Λονδίνο, ακόμα μια πόλη προστέθηκε στη λίστα... :):):)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΤΙ OPEN MINDED KΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΑΚΙΑ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΗ ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ.
Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑΔΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΟ ΜΑΟ ΤΟΥΣ 300. ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΣ. ΕΛ-ΛΑΣ (Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ)
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (ΜΗΤΣΑΡΑΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ)