Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Είμαι στο αεροδρόμιο της Βιέννης, περιμένοντας το check in. As usual εχει σκατό καιρό συννεφία και κρύο. Έχω απορεία πως θα είναι ο καιρός στην Αθήνα!

Σαν κλασσικός κεντροευρωπαίος πλέον έχω κάνει και λίστα του τι θα κάνω όσο καιρό μείνω Ελλάδα!

Αλλά βασικά θέλω να δω φίλους και γνωστούς να γυρνάω συνέχεια και να περάσω όσο γίνεαι καλύτερα.


Η συναυλία των REM ήταν φανταστική, το performance τους ήταν επαγγελματικό αλλά τα χωσανε στο Μπούς και είπανε όλες τις επιτυχίες τους + τα νέα κομμάτια τους.

Το ending της συναυλίας ήταν το τραγούδι Man on the moon.


Anyway, καλές διακοπές!

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Χθες είχα 2 ώρες meeting στη Βιέννη. Η συνάντηση είχε οριστεί για τις 11 το πρωί οπότε για να προλάβω έπρεπε να πάρω το τρένο των 5.37 το πρωί. Φτάνοντας στη Βιέννη, την οποία και λατρεύω, έπαθα ένα μικρό σοκ!

Ο καιρός ήταν κλασσικός φθινοπωρινός, πολύ βροχή και κρύο. Και έπρεπε να περιμένω να πάρω το τράμ και μετά το μετρό για να φτάσω στο ραντεβού μου.

Ήταν ένα σοκ καιρς που συνάντησα. Μάλιστα μια παρέα από Χιλιανούς μαθητές που κάνουνε το τουρ της Ευρώπης, πολύ διάσημες διακοπές για τους νέους από χώρες της Λατινικής Αμερικής -εννοείτε από τις μεσαίες και ανώτερες τάξεις- με το που πατήσανε στο σταθμό, αμέσως πήγανε στις τουαλέτες για να αλλάξουνε και να βάλουνε τα χειμωνιάτικα τους.

Σήμερα θα πάω στη συναυλία των REM στο Udine, στην Ιταλία, ελπίζω ο καιρός να είναι καλός και να γίνει μια καλή συναυλία, άλλωστε ποτέ δε κατάφερα να τους δω live μέχρι τώρα.

ΥΓ. 2 και σήμερα...

Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

Σήμερα ο καιρός ήταν απίστευτα καλός! παρόλο που η προγνωση ήταν και σήμερα βροχή! Έτσι μέχρι τις 5 το απόγευμα κάηκα κάνοντας την πρώτη μου ηλιοθεραπεία!!!(τρια θαυμαστικά) μετά τα σύνεφα εμφανίστηκαν οπότε όπου φύγει φύγει, εννοείτε οτι τώρα βρέχει as usual...

Χθές το βράδυ γνώρισα μια Ισπανίδα από Βαρκελώνη που βρίσκεται εδώ 7 χρόνια, μου φαίνεται απίστευτο που κόλλησε εδώ τόσα χρόνια, ουφ τρομάζω στη λογική οτι ενδέχεται να περάσω τόσο καιρό εδώ, μπλιαχ. Η Εύα, το όνομα της, είναι ενα πού ωραίο κορίτσι, my style, but a german friend is after her, so no change for me.Τεσπά ήπιαμε τα σφηνάκια μας γίναμε ψιλογκόλ και κατά τις 2 για να φτίαξει το στομάχι το γύρισα στα white russian!έχω ανακαλύψει ότι το γάλα κάνει καλό στο στομάχι μου.

Την επόμενη Κυριακή αν όλα πάνε καλά θα κάνω το πρώτο μου θαλασιννό μπάνιο στην Ερωτοσπηλία, υπομονή υπομονή υπομονή.

Άλλωστε είναι μόνο μια εργάσιμη βδομάδα, βεβαια αυτή τη βδομάδα θα έχω 2 meetings, ενα business trip στην Βιέννη και την συναυλία των REM στο Ούντινε.


καλή βδομάδα.

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Ο καιρός είναι μουντός, χθες έβρεχε σχεδόν όλη μέρα, μάλλον καρέκλες έριχνε...
Σηκώθηκα, έφτιαξα ένα παραδοσιακό ελληνικό φραπέ, έβαλα στο internet ελληνικό ραδιόφωνο και προετοιμάζομαι να φύγω για δουλεία.

Το ερώτημα είναι αν πρέπει να φορέσω φούτερ ή οχι, και για σήμερα η πρόγνωση λέει βροχή.

Άντε υπομονή, αν όλα πάνε καλά σε 2 βδομάδες θα είμαι κάτω. Ήδη ονειρεύομαι φραπεδάκι, μπάνιο στην ερωτοσπηλία και ψαράκια στα κάρβουνα!

Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

Αυτό νομίζω, είναι ένα από τα κλασσικά saying των γυναικών για τους άνδρες. Το θέμα είναι τι για μένα ισχύει για όλους ειδικά όταν φοράνε αυτό το αίσχος!




Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το γούστο αυτών που φοράνε αυτά τα έκτροπα!

Σάββατο 12 Ιουλίου 2008



Αυτό και αν είναι απίστευτο! Ένας Άγγλος συνεργάτης στην εταιρία μπροστά σε όλο το κόσμο με αποκάλεσε φλεγματικό άνθρωπο...ποιον εμένα?

τώρα αυτό είναι καλό ή κακό που το μου το είπε ο Άγγλος;

Δηλαδή είμαι σαν το Carto Maltese? Τι άλλο θα ακούσω εδω πέρα θεέ μου!

Σάββατο 5 Ιουλίου 2008



Την προηγούμενη Κυριακή έκανα και το πρώτο μου καλοκαιρινό μπάνιο! Προτιμήσαμε να μην πάμε σε κάποια από τις τουριστικές λίμνες της περιοχής, ασε που θα έπρεπε κιόλας να πληρώσουμε μόνο για είσοδο 6 ευρω!!!

Έτσι η απόφαση ήταν να πάμε σε μια απίστευτη λίμνη που βρίσκεται σε ένα βουνό μέσα στο δάσος. Η λίμνη λέγεται Forstsee, και είναι ένα μαγευτικό μέρος, περπατάγαμε 40 λεπτά μέσα στο δάσος. Εννοείτε ότι κινητά δεν πιάνουνε...

Βέβαια ένιωσα και λίγα περίεργα μια και ήμασταν τελικά οι μόνοι ντυμένοι στη λίμνη! Το μέρος είναι FKK αλλά δεν το ξέραμε πριν πάμε...

Τρίτη 1 Ιουλίου 2008




Σημείωση: O τίτλος σημαίνει το νερο που βρεθηκε στο Αρη!!!