Κυριακή 29 Ιουνίου 2008







H Lago del Predil, είναι μια μαγική λίμνη που βρίσκεται στα σύνορα Ιταλίας-Σλοβενίας. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1000+ μέτρων αρκετά κοντά στο Τραβίζιο. Το χειμώνα είναι σχεδόν για 2-3 μήνες πάντα παγωμένη, ενώ το καλοκαίρι τα νερά είναι απίστευτα κρύα. Ενας τέλειος προορισμός για αυτές τις πολύ ζεστές μέρες.

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

1st woman: Hi! My name is Wanda

2nd woman: Hi! I'm Kelly. How'd you die?

1st woman: I froze to death.

2nd woman: How horrible!

1st woman: It wasn't so bad. After I quit shaking from the cold, I began to get warm and sleepy and finally died a peaceful death. What about you?

2nd woman: I died of a massive heart attack. I suspected that my husband was cheating, so I came home early to catch him in the act. But instead, I found him all by himself in the den watching TV.

1st woman: So, what happened?

2nd woman: I was so sure there was a woman there somewhere that I started running all over the house looking. I ran up into the attic and searched, I ran down into the basement and searched. Then I went through every closet and checked under all the beds. I kept this up until I had looked everywhere and finally I became so exhausted that I just keeled over with a heart attack and died.

1st woman: Too bad you didn't look in the freezer. We'd both still be alive.

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Βρέχει, κανεί κρύο ... και έχουμε 16 Ιουνίου!

Αλήθεια πότε θα κάνει καλοκαίρι και λίγο εδω πέρα?

Χθές το βράδυ είχαν μισοανοίξει το παράθυρο και στις 2 το πρωί σηκώθηκα και το έκλεισα γιατί κρύωνα...η θερμοκρασία ήταν 10 βαθμοί!!!

εννοείτε οτι κοιμάμαι με κουβέρτα.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2008








Κλάγκενφουρτ, ΕΥΡΟ 2008 φωτογραφίες από το χώρο όπου γίνεται public viewing του παιχνιδιού Κροατία - Γερμανία
Μπορεί να γίνεται ένας μικρός χαμός με την ταινία, ειδικά με το γυναικείο πληθυσμό στο οποίο και απευθύνεται αλλά το Stern magazine πολύ σωστά αναριωτιέται



μετάφραση: Γιατί τόσες όμορφες γυναίκες δεν έχουν βρεί το κατάλληλο άντρα?

Ε? έλα μου ντε? Γιατί?

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Ξεκίνησε λοιπόν και το ευρωπαικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου...

Παρόλο που στη πρωτεύουσα του κρατιδίου που μένω, στο Κλάνγενφουρτ, έχει αγώνες, παίζει η Γερμανία, η Ιταλία και η Πολωνία, παρόλο που η πόλη μου απέχει μόνο 20 λεπτά από το Κλάνγενφουρτ, παρόλο που η εθνική Γερμανίας μένει σε ένα ξενοδοχείο μόλις 1 λεπτό από το σπίτι μου, εγώ δεν έχω καταλάβει οτι ξεκίνησε το ΕΥΡΟ !

Κόσμος πολύς δεν έχει έρθει, αλλά το βασικό οι ντόπιοι δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται. Λίγο πολύ το περίμενα μια και οι άνθρωποι είναι κλείστοί, προτιμούνε να κάτσουνε με την οικογένεια και τους φίλους να δούνε τα μάτς, παρά να πάνε στο public viewing / fun zone, που έχει πλάκα, αλλά χωρίς κόσμο είναι too boring!

Είδα και τα χάλια της Εθνικής μας και ευτυχώς που αποφάσισα να μην πάω στο Σάλτσμπουργκ. Γαμώτο σημασία δεν έχει αν χάσεις, αλλά το πως χάνεις, και αν παίζουνε σαν χεσμένοι δεν πρόκειται ούτε γκόλ να βάλουνε. Αει στο δίαολο γιατι μου την λένε και οι Ιταλοί φίλοι μου ποιοι? αυτοί οι ανύπαρκτοι που ρουφήξανε 3 μπαλάκια! Αίσχος.

Το ματσακι το είδα σε ένα ιταλικό μπάρ στη πόλη που μένω και εκεί μέσα στη πίκρα μου στο πρώτο γκολ που τρώμε ακούω 2 γυναικιες κραυγές...

Ε λοιπόν και εκεί που είμαι αποφασισμένος να τις στείλω στο διάολο, γυρίζω το κεφάλι μου και τις βλέπω... ρε ποια εθνική και μαλακίες, Sweden for ever!!!

Τα κορίτσια θεικά, απλά. Εννοείτε οτι μετά το τέλος του παιχνιδιού έγινε κανονική πεσιστική επιτροπή, και εκεί που περίμενα να μου πούνε οτι είναι τουρίστριες που χάσανε το δρόμο για τη Βενετία, και μαγευτήκανε από τις λίμνες και τα βουνά...μου πετάνε το απίστευτο...

Oh you are a Greek really? I adore Greece a lot...no no we are not tourists we are nurses doing our practice here in Villach ... Yes we must meet again look Giannis this is my telephone number (μαλάκας εγω, χωρίς να ρωτήσω μου δώσανε το κινητό και φυσικά ξέχασα να τους δώσω το δικό μου! βεβαια το ζητήσανε καθώς φεύγαμε!!!)

...

Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Για μένα ίσως είναι το καλύτερο blog: New York Daily Photo που μιλάει για τη καθημερινότητα της Νεα Υόρκης. Συνδυάζει φωτογραφίες, από απλές στιγμές στην πόλη και κείμενο βασιζόμενο στις φωογραφίες. Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το blog, αν και πιστεύω είναι λίγο ελιτίστικο, είναι οτι δείχνει τη ζωή των απλών ανθρώπων, και ανακαλύπτει πόσο διαφορετική είναι σε σχέση με τα στερεότυπα που έχουμε...

Ένα ακόμα blog The Bowery Boys που ασχολείται με ν ιστορία της Νέας Υόρκης.