Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008



Είδα αυτήν τη ταινία όταν ήμουν περίπου 16 χρόνων. Αμέσως ερωτεύτηκα την Audrey Hepburn. Είναι ένας έρωτας που θα συνεχιστεί για όλη μου τη ζωή πιστεύω. Όταν ήμουν μικρότερος μάλιστα συνήθιζα να την συγκρίνω με τις κοπέλες που γνώριζα και που είχα σχέσεις. ¨Ηταν η εποχή της επανάστασης (?) τροτκιστής kai ονειροπόλος οτι ο κόσμος θα αλλάξει.

Πλέον μεγάλωσα για να πιστεύω στα όνειρα και οτι κάποτε θα πραγματοποιηθούν. Αλλά ποτέ δεν θα πάψω πιστεύω να αγαπώ αυτή τη σκηνή.
Διάβασα σήμερα το πρωί στο in.gr για το κόστος διαβίωσης μιας 4ελούς οικογένειας ανα μήνα. Καλά ξεπέρασε τα 3000 €. Είμαστε καλά?
το link ειναι:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=885124&lngDtrID=244

δεν ξέρω πως τα μετράνε αυτά τα στατιστικά και με ποια δεδομένα τα υπολογίζουν. Αλλά παρόλα αυτά λένμε πολλά για την ακρίβεια. Ρε χαλαρώστε λίγο!!!

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Είναι απίστευτο αλλά σήμερα χιονίζει συνεχώς. Τα βουνά είναι κυριολρκτικά σκεπασμένα από γκρίζα σύννεφα. Ευτυχώς που σήμερα είχαμε την αργεία των καθολικών για την Δευτέρα μετά το πάσχα οπότε βόλεψε, σπίτι, σπίτι, σπίτι, κάνοντας σχεδόν τίποτα.

Κυριακή 16 Μαρτίου 2008




Αυτό που έμεινε από αυτό το βιντεάκι είναι η έκφραση του γέρου ανθρώπου με το τσιγάρο καθώς βλέπει ατάραχος(!) το αμάξι να έρχεται προς το μέρος του!

Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Αγαπητε CitiBank κατοχος λογαριασμου,

Προσφατες συχνη δραστηριοτητα σε τραπεζικο λογαριασμο σας online, μας αναγκασε να το περιορισει μεχρι την ταυτοτητα σας εχει επαληθευθει. Για να επαναφερετε online λογαριασμου σας θα σας συμβουλευσει για να συνδεθειτε με το συντομοτερο δυνατο και να ξεκινησει η διαδικασια επαληθευσης.

Καντε κλικ σε αυτο το συνδεσμο για να επισκεφτειτε το site μας:




Κ;αντε κλικ εδω για να επαναφερετε το λογαριασμο σας
Αυτη ειναι μια διαδικασια ασφαλειας να βοηθησει εσας και την προστασια του λογαριασμου σας. Ευχαριστω για την προσοχη σας σε αυτο το θεμα. Ζητουμε συγγνωμη για την οποια ταλαιπωρια.




Αυτο ειναι ενα μηνυμα που δημιουργουνται....




Αυτο είναι ένα mail που μου ήρθε στο yahoo mail μου. Καλά κάνουν που κάνουν την απατεωνιά, τουλάχιστον δεν μπορουν να χρησιμοποιήσουνε κάποιον που να ξέρει ελληνικά, γαιτί η μετάφραση του Systran είναι μερικές φορές τραγική.






Τουλάχιστον σήμερα έχουμε μια πανέμορφη και ηλιόλουστη μέρα. Κάτι είναι και αυτό...

Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Έξω χιονίζει κάνει κρύο και όλο το mood είναι πολύ χάλια, ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιες διαφημίσεις και με φέρνουν στα ίσια μου.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2008